Hilde Øverås
 

FORNEBU YOGA ble født i 2017 og er et resultat av eier Hildes ønske om å formidle yoga til deg og min kjærlighet for Fornebulandet. FORNEBU YOGA holder til på Punkt. på Forneburingen og tilbyr mest kurs, men også drop-in i virya yoga, yin yoga, kundalini yoga, vinyasa, barselyoga, restorative yoga, familieyoga og Ashtanga samt PT-timer. FORNEBU YOGA er et koselig, intimt boutique studio med ujålete yoga, kunnskap, varme og engasjement. Høsten 2019 vokser vi sammen med Fornebulandet og 4 nye instruktører er med på laget. Les mer om instruktørene her.

Om Hilde

www.yogainstruktør.no

Siden 2011 har jeg bodd på ulike deler av Fornebu. Jeg har jobbet i næringslivet i 10 år og er utdannet innen statsvitenskap, historie og økonomi i Norge og USA. Jeg hadde flyktige møter med yoga frem til jeg i 2014 sto en romjulsdag i et yogastudio og digga det.  Jeg har/har hatt min hovedpraksis innen Bikram, Vinyasa og Virya og er stort fan av alle fasettene som finnes innen yogaverdenen i dag.  

Fornebu yoga var min baby - nå er det Fornebulandet sitt. Det skal være en samfunnsaktør som bryr seg om livet og menneskene mellom husene.

Jeg er utdannet ved Nordiska Yogainstitutet(klikk her for å lese om Nordiska Yogainstitutet) i Oslo og Stockholm ved deres 200 timers grunnutdanning i Virya yoga. I tillegg har jeg videreutdanning i Yoga Nidra, barselyoga, Restorative yoga, Vinyasa m.m.

Folk er folk. Mine timer skal ikke bli nok en scene for maskespill. Jeg er uhøytidelig og jordnær og dette gjenspeiles i min kommunikasjon.

Velkommen skal du være!