Hilde Øverås
 

FORNEBU YOGA ble født i 2017 og er et resultat av Hildes ønske om å formidle yoga til deg og min kjærlighet for Fornebulandet. FORNEBU YOGA holder til på Punkt. på Forneburingen og tilbyr kurs og drop-in i virya yoga, yin yoga, kundalini yoga, vinyasa, barselyoga, restorative yoga og Ashtanga samt PT-timer. FORNEBU YOGA er et koselig, intimt boutique studio med ujålete yoga, kunnskap, varme og engasjement. Høsten 2019 vokser vi og tre nye instruktører er med på laget.

Om meg (Hilde)

www.yogainstruktør.no

Siden 2011 har jeg bodd på ulike deler av Fornebu. Jeg har jobbet i næringslivet i 10 år og er utdannet innen statsvitenskap, historie og økonomi i Norge og USA. Jeg hadde flyktige møter med yoga frem til jeg i 2014 sto en romjulsdag i et yogastudio og digga det.  Jeg har/har hatt min hovedpraksis innen Bikram, Vinyasa og Virya og er stort fan av alle fasettene som finnes innen yogaverdenen i dag.  

Jeg er utdannet ved Nordiska Yogainstitutet(klikk her for å lese om Nordiska Yogainstitutet) i Oslo og Stockholm ved deres 200 timers grunnutdanning i Virya yoga. I tillegg har jeg videreutdanning i Yoga Nidra, Restorative yoga, Vinyasa m.m. Min visjon er en yogatime hvor det er plass til deg uavhengig av hvem du er og hvorfor du er der. Yoga skal tilpasses deg og ikke omvendt!  

Velkommen skal du være!