Back to All Events

Yin & yang flow klasse med lydhealing ved Suli og Martino

  • Fornebu yoga 200 Forneburingen Fornebu, Akershus, 1364 Norway (map)

Do we got news for you..2 timer som vil gjøre inntrykk på deg.

Du vil bli guidet gjennom bevegelse synkronisert med pust, pusteteknikk og dypere meditasjon ved hjelp av healende musikk og instrumenter.
Timen er nøye sammensatt for å gi en helhetlig opplevelse og gjenopprette balansen mellom Yin & Yang.

Yin er det jordiske, feminine og Yang det himmelske, maskuline. Vi praktiserer Yoga for å forene disse to kreftene.
Hvordan klare å gi og samtidig ta imot. Omfavne det ekstroverte og det introverte, det lyse og det mørke, aktive og passive. Gi slipp på blokkeringer, spenninger og ubevisste tankemønstre. Lære å kjenne etter, lytte, åpne opp, reparere.

Denne klassen passer godt for både nybegynnere og viderekomne som ønsker å finne inspirasjon og fordype seg i seg selv som leder til en god, indre atmosfære.

Suleman har drevet med idrett på høyt nivå og er tidligere yrkessoldat. Han opplevde mye skader, liten fleksibilitet i kroppen og et hode som alltid var på jakt. Yoga ble redningen hans til å bli skadefri og oppleve et mer harmonisk indre. Hans intensjon er å guide deg til hvordan bevege kroppen og sinnet slik at man blir kjent med sitt indre, bli kjent med rommene i vårt eget hus og hvordan åpne vinduene for å slippe inn ny inspirasjon og perspektiver. Suli er en behagelig, respektert lærer som tilfører elevene sine balanse og styrke, og yogaen en kunstnerisk snert. Han har åpnet manges hjerter til yoga og introdusert dem for yogaens helende egenskaper.

Martino Cambursano driver Handpan skolen i Oslo og vil bidra med lydhealingen med sin sensitive intoning og vakre vesen.

PRIS: 600 kr
Plasser: 12

Booking: