Back to All Events

Familieyoga - voksen og barn mellom 4 og 7 år

  • Fornebu yoga 200 Forneburingen Fornebu, Akershus, 1364 Norway (map)

Hallo, barn av Fornebulandet. Dere har blitt hørt!

Vi i Fornebu yoga inviterer til famileyoga to lørdager i måneden EN VOKSEN MED BARN MELLOM 4 OG 7 ÅR.

Annen hver lørdag 09.30 - 10. 30. Hver time må bookes i forkant.

Instruktør: Pernille Coward

Kom og ha det gøy på matten med hele familien! Dette er timen hvor foreldre og barn blir kjent med yoga sammen. Timen er på barnas premisser hvor også du som voksen blir utfordret til å finne barnet i deg. På familieyoga utforsker vi yoga gjennom yogaeventyr og fantasifortellinger, musikk, pustøvelser og meditasjon. Med en leken tilnærming gjør vi ulike øvelser som styrker balansen, koordinasjon, motorikk og konsentrasjon. Hver time avsluttes med en deilig avspenning – noe mange barn virkelig elsker (tro det eller ei)! Timen i seg selv kan bidra til et mer styrkende forhold mellom barnet, forelder eller ledsager. Det er også en fin mulighet til å se hva yoga for barn er. Det kreves ingen forkunnskaper og fokuset er på å ha det gøy.

Plasser: 7 par (1 voksen og 1 barn)
Pris per par: 250

Alt av utstyr finnes hos oss til gratis utlån!

Earlier Event: November 7
KURS: Yin yoga med Anita