Back to All Events

FULLBOOKET KURS: Ashtanga vinyasa - introduksjon

  • Fornebu yoga 200 Forneburingen Fornebu, Akershus, 1364 Norway (map)

Når: tirsdager kl. 18.30 - 19.45 f.o.m. 3. september

Instruktør: Monika Amundin

Ashtanga yoga for nybegynnere er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon kommer sammen. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt. Dette er et nybegynner kurs, som passer alle nivåer og aldre. Praksisen/serien bygges gradvis opp gjennom kursets gang, og målet vil være at deltakerne kjenner at de kan fortsette med egen praksis etter endt kurs. Eller et videregående kurs med fordypning og flere stillinger i serien. 

Den faste serien vi lærer ut gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi men fremfor alt balanserer sinnet, og kan redusere stress, indre uro og fremme bedre søvn, -og livskvalitet generelt. 

Dette kurset tar for seg første serien av Ashtanga Yoga. 

Monika Amundin har praktisert Ashtanga Yoga i 16 år, og har de siste to år undervist yoga på fulltid. Hun har sin base på Puro Yoga i Oslo, hvor hennes lærere har en nær kontakt til Mysore i India hvor Ashtanga yogaen har sitt opphav. 

Plasser: 12

Pris: 2300 KR - DU BETALER MED KORT VED PÅMELDING