Back to All Events

Kurs Barneyoga 10 - 12 år (8 ganger)

Tirsdager kl. 15.30-16-30 hos Fornebu Yoga:)

Kom og ha det gøy på matten med andre miniyogiser. Dette er et yogakurs for de litt større barna. Her vil de få en leken smakebit og introduksjon på hva yoga er - såklart på barnas premisser. Dette gjør vi gjennom ulike yogaøvelser (noen som vi kjenner igjen fra klassiske yogastillinger), lek, musikk, meditasjonsøvelser, avspenning og mye mer.

En typisk barneyogatime er både leken og strukturert. Hver kursdag vil ha ulike temaer, men for å skape trygghet og forståelse for yoga vil vi repetere flere av øvelsene gjennom kurset. Timene blir lagt opp til å utfordre balansen, motorikken og koordinasjonen gjennom ulike øvelser. Barna vil også prøve forskjellige pusteteknikker og meditasjonsøvelser. På slutten av hver time gir vi gjerne oss selv en deilig massasje og alltid en god avspenning.

Da jeg har spurt hva barn liker best ved en yogatime er svaret ofte det samme, nemlig avspenningsøvelser. De bare elsker det! Det er utrolig gøy å at yoga kan bidra til å øke konsentrasjonen hos barn og ikke minst bevissthet rundt å koble av.

Timen passer best for barn mellom 10-12 år. Det kreves ingen forkunnskaper og fokuset er på å ha det gøy.

Alt av utstyr til gratis utlån:)

Instruktør: Pernille Coward
Plasser: 12
Pris: 1450 (to søsken 2100- ta kontakt for rabatt)

Earlier Event: September 3
Kurs: Barselyoga