Back to All Events

Kurs: Kundalini yoga (med gong) med May Katrin

  • Fornebu yoga 200 Forneburingen Fornebu, Akershus, 1364 Norway (map)

Kurstid: 75 min. 12 ganger (ingen undervisning i uke 40 - høstferie)

Når: tirsdager kl. 17.00 - 18.15 f.o.m. 3. september

Instruktør: May Katrin Pedersen

Kundalini Yoga timer for oppmerksomhet med fokus på pust og tilstedeværelse, økt energi og sirkulasjon, samtidig som det gir indre ro og balanse. En yoga praksis basert på vinkler, fysiske øvelser/stillinger, pust, rytme, meditasjon og mantra. De fysiske øvelsene er satt sammen i en rekkefølge med et spesielt formål og tema man vil jobbe med. Praksisen passer for de aller fleste uansett fysikk.

Med jevnlig praksis vil du etterhvert merke at du får en økt bevissthet og tilstedeværelse, og at du opplever mer overskudd til å kunne møte både deg selv, dine omgivelser og hverdagens utfordringer. Kundalini Yoga er også et effektiv redskap for stressmestring og håndtere press vi har fra mange kanter i dagens hverdagsliv.

I disse timene vil det være litt ekstra fokus på helsegevinst ved bedre pust, samtidig som alle deler av deg vil få oppmerksomhet.
Øvelsene vi gjør har bl.a en utrensende effekt hvor ikke bare avfallsstoff blir skilt ut, men også indre stress, frykt, frustrasjon, sinne og evt. smerte kan bearbeides og slippe litt tak. = Bedre balanse i deg og mer plass til glede og livskraft.

Timene vil alltid inneholde: inn-toning, oppvarming, fysisk serie, avspenning (med Gong), meditasjon og ut-toning.

Plasser: 12

Yogamatter, pledd o.l. til gratis utlån.

Sat nam

Pris: 2300 (faktura per-epost) - bindende påmelding

Earlier Event: September 24
Kurs: Barneyoga 10-12 år
Later Event: September 24
KURS: Ashtanga vinyasa - introduksjon