Back to All Events

Drop-inYoga-spa kurs (Restorative yoga) med Hilde

  • Fornebu yoga 200 Forneburingen Fornebu, Akershus, 1364 Norway (map)

Fan av Hildes yoga spa?? Nå blir det et helt kurs du kan følge! Hilde senker belysningen, tenner stearinlys og finner frem olje og rolig musikk for å invitere deg til en myk spesialklasse hver uke med kun 10 plasser. Et minutters avbrekk til å komme nærmere din natur!

Når: Onsdager kl. 20.15 - 21.30

Fokus ville være bruk av bolstere (yogapute), klosser og pledd til å finne en ro i pusten, kroppen og hodet. Du beveger og holder deg i ro sittende eller liggende. Det er elementer fra restorative yoga, ulike meditasjonstradisjoner og yin yoga.

Avspenningen blir ekstra lang med guidet meditasjon og berøring om du ønsker å motta dette. For alle som puster:)

Pris: 265 eller et klipp

Plasser: 6

Bindende påmelding

Påmelding:

Earlier Event: November 19
Kurs: Barselyoga - november/tidlig desember
Later Event: November 21
FULLBOOKET KURS: Yin yoga med Anita