Vårt lærerteam

 
Hilde Øverås yoga

Hilde Th. Øverås

Eier, daglig leder og fagansvarlig ved Fornebu yoga.

Hilde har sin grunnutdanning (RYT 200) i Viryayoga ved Nordiska Yogainstitutet og er også sertifisert Viryayogalærer med videreutdanning i bl.a. barselyoga, Vinyasa, restorative yoga, yoga nidra, mindfullness meditasjon og diverse kurs innen Viryayoga/Viryametoden.

Grunnpilarene i Hildes formidling er foreningen av gammel visdom og moderne vitenskap med et glimt, og verdien av "vanlighet". Hun gjør sitt ytterste for at du skal ha en trygg opplevelse med tillit til deg, til henne, til yoga og rommet. Husk at yoga, din natur og hvile kommer til deg, og ikke omvendt.

Hilde underviser i Vinyasa Flow, barselyoga, yoga spa (restorative yoga) og virya yoga. Les mer ved å klikke her!

Hilde er også Co-founder og daglig leder i Fornebu yogafestival AS.


yin fornebu

Anita Abrahamsen

Anita  har bestått den 3,5-årige utdanningen via Yogalærerskolen i Norge (1.000 timer) innenfor Klassisk yoga.

I tillegg har hun også arbeidet mye med taotistisk filosofi, kinesisk medisin og Yin Yoga. Hun har i mange år tilbydd Yin yoga lærerutdanning via Yin Yoga Instituttet, sammen med Lisbeth Wang.

Anita har omfattende fordypning i anatomi/fysiologi, avspenningsteknikker, meditasjonsteknikker og Kria Yoga teknikker. Hun har gjennomført flere stille retreats i Kriya Yoga og renselsesteknikker samt Kids` Yoga Teacher Training med Maalaa (Rosalie Lazar).

For Anita er yoga ikke bare en treningsform, men en livsstil. Hun forsøker så godt hun kan å ta med meg yogaens grunnverdier om tilstedeværelse, omsorg og glede i alt hun gjør. Både på og utenfor yogamatte.

Anita holder Yin yoga kurs hos Fornebu yoga. Se mer ved å klikk her.

IMG_7528.jpg

May Katrin Pedersen

May Katrin er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer.

Hun ble så glad i Kundalini yoga at hun valgte å ta utdanningen innen denne fantastiske praksisen. En yogaform som rett og slett er en vitenskap og en teknologi om kropp og sinn, og hvordan håndtere seg selv gjennom livets opp og nedturer.
4 1/2  år har gått siden hun tok valget om å studere denne yogaformen nærmere. Og jo mer hun lærte, jo sterkere ble ønsket om å dele denne nyttige yogiske filosofi og tilnærming til fysisk og mental helse med flere.

Etter sine læreres eksempel har May Katrin forsøkt å skape et rom der alle kan føle seg velkommen, trygg og komfortabel. Et sted hvor sko og problemer blir igjen utenfor døren. Et rom som virkelig trengs i vår hektiske og travle livsstil.
I hennes timer ønsker hun å skape rom for nettopp DIN opplevelse. Oppmerksomt, trygt og med positiv tilnærming guider jeg gjennom timen.

May Katrins motto : "Kundalini yoga handler ikke om å nå ned til tærne dine, men hva du lærer om deg selv på vei ned."

May Katrin holder kurs i kundalini yoga ved Fornebu yoga- Les mer om kurset ved å klikke her.

Monika Amundin

Monika Amundin

Monika Amundin har praktisert Ashtanga Yoga i 16 år, og har de siste to år undervist yoga på fulltid. Hun har sin base på Puro Yoga i Oslo, hvor hennes lærere har en nær kontakt til Mysore i India hvor Ashtanga yogaen har sitt opphav. 

Monika er din lærer i kurset Ashtanga for nybegynnere.

Pernille coward (

Pernille Coward

Pernille vil holde kurs i barneyoga (begynner første uka i september) og være deres instruktør under familieyoga på lørdag formiddag f.o.m. medio september.

Pernille har sin grunnutdanning (RYT 200) i Hatha-Vinyasa Yoga fra Rishikesh (India), og er sertifisert barneyogalærer gjennom Oslo Yoga og Kidding Around Yoga. Siden 2018 har hun undervist barneyoga i barnehager, skoler, privat, som frivillig og gjort familieyoga på arrangementer. For Pernille handler yoga om å finne sin egen tilnærming til praksisen. Dette implementer hun videre inn i sin hverdag med balanse mellom kropp og sinn. Utfra dette utgangspunktet ønsker hun å være en inspirasjonskilde for andre. Hun har en lidenskap for undervisning i barne- og ungdomsyoga. "Alle barn og unge fortjener å få viktige verktøy for livsmestring" - dette er Pernilles motto. Yoga kan nemlig bidra til å danne grunnlag for nettopp dette. Pernille underviser i barneyoga og familieyoga. Les mer ved å klikke her (www.yogapernille.com)